web stats
diashow
Soile Gustafsson

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Soile Gustafsson

Soile Gustafsson

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Tietotori

Harrastukset

Harrastukseni


Läpi elämäni säilyneenä rakkaimpana harrastuksenani on ollut valokuvaus. Nuoruudessa  ja pitkään aikuiselämässä harrastin suunnistusta, maastojuoksua ja hiihtoa  sekä lentopalloa ja tennistä.  Nykyisin liikunta koostuu melkein päivittäisistä kävelyretkista sekä uinnista vuoden ympäri sekä uimahallissa että meressä tai järvessä. Retket Kopparnäsin kauniille rannoille ja marja- ja sienimetsiin, samalla uiden siellä ovat arkielämän kohokohtia.  

Harrastukseksi  kai  voi sanoa myös kunnallispolitiikkaa, vaikka se onkin hyvin paljon enemmän ja enemmän aikaa vaativaa työtä.  Kiinnostus tähän heräsi 1980 luvun alussa ja siitä asti olen ollut mukana erilaisissa kunnallisissa luottamustehtävissä, kunnanvaltuustoon valittuna ensimmäisen kerran 1988 vaaleissa.

Tällä kaudella olen kunnanvaltuuston jäsen ja Sosdem./Vas. yhteisen ryhmän ryhmäpuh.johtaja kunnanhallituksen  2.  varapuheenjohtaja, .  Olen myös jäsenenä  Lohjan, Inkoon ja Siuntion yhteisessä Sosiaali- ja terveydenhuoltolautakunnassa, ns. LOST in ltk:ssa, sekä Inkoon oman perusturvalautakunnan ja sen alaisen vammaisneuvoston jäsen.  Olen oman valtuustoryhmämme ryhmäpuheenjohtaja.

Olen ollut pitkään, 23 vuotta , v. 1995 alkaen,  Inkoon Sosialidemokraatit ryn  puheenjohtaja, josta luovuin v. 2017 lopussa.

Kerron mielelläni kunnassa päätettävien ja/tai päätettyjen asioiden taustoja, annan tukea ja neuvoja, kun sitä tarvitaan. Olen ollut kuntalaisten palveluksessa  pitkään ja teen sitä vielä seuraavan valtuustokauden, jos niin toivotaan. Toivon kuitenkin, että minä ja me muut saamme jatkajia näihin kuntalaisten palvelutehtäviin.

Kunnan tärkein tehtävä on kunnallisten palvelujen, riittävien, tasokkaiden ja edullisten palvelujen järjestäminen kaikille kuntalaisille samanarvoisesti, sekä kehittämällä kuntaa koko ajan vastaamaan yhteiskunnassa tapahtuvaa kehitystä.


Uutiset Demokraatti.fi

SDP:stä kehotus Orpolle: ”Matkaa Senaatintorin yli on noin 120 metriä – pääministeri ehtii hyvin paikalle vaikkapa lounastauollaan”

SDP:n kansanedustajat Nasima Razmyar, Matias Mäkynen ja Elisa Gebhard kehottavat Orpon hallitusta kohtaamaan opiskelijat ”silmästä silmään”. – Opiskelijat osoittavat mieltään, koska ovat aidosti huolissaan omasta...

Lue lisää »

Kansanedustaja pudottaa pöytään hätkähdyttävän luvun 16 000 – ”Yhtä alhainen kuin sodan jälkeisessä Suomessa 1948”

Kansanedustaja Timo Suhonen (sd.) kysyy hallitukselta poikkeustoimista rakennusyhtiöiden, rakennustuoteteollisuuden ja asunto-osakeyhtiöiden konkurssiaallon estämiseksi. – Rakennusteollisuus, Rakennusliitto ja rakennusalan...

Lue lisää »

Uutiset SDP.fi

SDP:n ryhmäpuheenvuoro vuoden 2023 budjetin palautekeskutelussa

SDP:n ryhmäpuheenvuoro vuoden 2023 budjetin palautekeskutelussa. kansanedustaja Riitta Mäkinen. Muutokset puhuttaessa mahdollisia.

Lue lisää »

Sähkön hintakriisi kärjistyy – SDP on valmis toimimaan

SDP on valmis ottamaan käyttöön kaikki keinot, joilla sähkön hintaa kuluttajille pidetään kohtuullisena, kannusteita sähkön säästämiseen parannetaan ja yritysten edellytyksiä selvitä kriisin yli vahvistetaan. Esitämme...

Lue lisää »